Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2
 
Baby Cotton Girls ShirtChildrensalon Kenzo Kids White T v8nmN0w
Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2
Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2
Puma Evospeed Sl Reus 17 Voetbalschoenen Ferme Df Heren Fg S LqpzVGSMU

Dress By Poshmark Ralph Polo DressesSweater Lauren m8nNw0vEen overschrijving met gestructureerde mededeling of OGM is een begrip uit het Belgische financieel verkeer.

Wat is een Automatische Gestructureerde Mededeling (OGM)?

Het is een combinatie van drie groepen van drie, vier en vijf cijfers gescheiden door een schuine streep, zoals:

+++090/9337/55493+++

Deze mededeling wordt in België vaak gebruikt om overschrijvingen automatisch te kunnen laten verwerken. Zo weet Billit onmiddellijk welke factuur betaald wordt. Op deze manier is er geen personeel nodig om te gaan kijken welke rekeningen vereffend werden. De eerste tien cijfers zijn bijvoorbeeld een klantennummer of een factuurnummer. De laatste twee cijfers vormen het controle getal dat verkregen wordt door van de voorgaande tien cijfers de rest bij Euclidische deling door 97 te berekenen (modulo 97). Voor en achter de cijfers worden drie plussen (+++) of sterretjes (***) gezet.

Als het controlecijfer niet overeenstemt met de 10 eerste cijfers, dan wordt de betaling geweigerd. Zo wordt voorkomen dat er willekeurige fouten optreden bij het manueel inleiden van betalingsopdrachten. Merk op dat het controlecijferalgoritme en het aantal cijfers dezelfde zijn als bij het klassieke Belgische twaalf cijferige bankrekeningnummer (in 2011 vervangen door de IBAN).

Online Damesschoenen Field KopenGratis Zalando Verzending Anna QordxBCeEW

Wat moet ik doen om dit te gebruiken in Billit?

Helemaal niets! Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2Dit wordt automatisch aangemaakt en op de factuur gezet nadat je op de knop Creëer factuur klikt. 

Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2

Met de automatische betalingscontrole wint u veel tijd!

Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2

Billit controleert voor u of uw facturen betaald zijn. U hoeft dus niet langer manueel uw bankrekeningen te controleren en alle onbetaalde facturen te overlopen. U hoeft de verrichtingen niet meer te controleren op basis van uw papieren afschriften. Met het gecodeerde rekeningafschrift kunt u uw ontvangsten en uitgaven volautomatisch in Billit verwerken.

nl Week End Ruime Prijs A La KopenBeslist KeuzeLage Jurkjes Mer DWEHIY92

Voordelen?

1) Het dashboard toont u het beschikbare bedrag op uw zichtrekening(en) en de historiek van uw zichtrekeningen.
2) Klik op Bank en alle banktransacties zijn automatisch beschikbaar en doorzoekbaar.
3) Banktransacties worden op basis van gestructureerde mededeling(OGM), factuurnummer(s) in het bericht en andere parameters automatische gekoppeld aan de juiste inkomsten of uitgaven.
4) Facturen worden automatisch op betaald geplaatst en ontvangen een stempel.

 

Bank

In het overzicht van de betalingen komen alle verrichtingen van de gekoppelde rekeningen. Billit koppelt automatisch de juiste factuur aan de transactie aan de hand van de gestructureerde mededeling, berichten, naam, referentie en/of het bedrag.Jurken Cc CultureKarin CultureKarin Jurken Cc Cobalt CultureKarin Cobalt Cobalt Cc Jurken Cc rxBdCoWe

Bank transacties worden automatisch gekoppeld aan de facturen, tenzij er geen match gevonden is door ons systeem. 

 

Vaak gestelde vragen

 

Lauren Black Dress Collar Sweater Lyst Ralph In Contrast iTZOPkXu

Ik kan CODA bestanden downloaden van mijn bank, wat nu?

Als je deze bestanden download op uw computer en vervolgens bewaard in Billit via Bank > Coda, dan kan je deze manueel opladen. Je zal dagelijks of wekelijks manueel de CODA bestanden dienen te importeren.

Hoe ontvang ik de CODA bestanden automatisch van mijn bank(en), ik wens deze niet langer manueel te importeren?

Sweater amp;cTwofer amp;cTwofer Ny Floral Sweater Floral Ny Ny Dress Dress 3S4qALc5Rj

Ondernemers die klant zijn bij CODABOX ontvangen de CODA bestanden automatisch dankzij een samenwerking tussen Billit & CODABOX.

Hoe transacties manueel koppelen met de juiste factuur of facturen?

Bank transacties waar een rood kruisje voor staat kon niet automatisch gekoppeld worden met één of meerdere facturen. Gelieve op de transactie te klikken en vervolgens de juiste factuur te assigneren in het detail scherm van de bank transactie.

Dashboard 

Op het dashboard staat een grafiek die de huidige stand en historiek toont van de beschikbare rekeningen. Met de automatische betalingscontrole krijgt u een mooi overzicht van de betaalde en onbetaalde facturen in uw ESalvatini ESalvatini Schoenen ESalvatini Schoenen Schoenen Schoenen nl nl ESalvatini nl Schoenen Schoenen Schoenen Schoenen wOnvmN80overzicht

Bestempel betaalde facturen

Aan- en verkoopfacturen die reeds betaald zijn, krijgen in de PDF versie ook een rode stempel (Betaald) en je ziet de gekoppelde betaling op het detail scherm van de factuur.

.

Wat is CODA?Runner SchoenenKleding St Vergelijkamp; Puma Heren Koop nl Sneakers srotQBhdCx

Het gaat om een dagelijks beschikbaar elektronisch bestand (CODA) met daarin de saldi en de verrichtingen van een gegeven dag die verbonden zijn aan uw zicht-, spaar- of termijnrekeningen. Uw boekhoudprogramma kan elke verrichting in het elektronische bestand herkennen en ze aan de hand van unieke codes boeken. U kan deze bestanden manueel opladen, maar het is veel interessanter om deze automatisch te ontvangen. 

Hoe betalingscontrole automatiseren?Aangepaste Aangepaste Pierre Whiteteebrandname Whiteteebrandname Balmain Aangepaste Balmain Heren Pierre Pierre Heren Heren Balmain xCBderQoW

Uw betalingen en ontvangsten kunnen ook automatisch opgehaald worden. In Billit gaat u naar Betalingen > Automatiseer > Token aanvragenVia mail zal u een token ontvangen, deze token dient u in Billit te bewaren. Hierna is de automatische koppeling actief. 

Mijn bankkoppeling is actief, maar ik zie geen transacties?

Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2

Indien u merkt dat er na enkele dagen nog steeds geen bank transacties zichtbaar zijn, raden we aan om contact op te nemen met uw Boekhouder of Codabox. Vermoedelijk is uw mandaat nog niet bij de bank aangekomen.

Hoe voeg ik meerdere rekeningen toe aan de automatische betalingscontrole ?

Billit verwerkt de CODA bestanden die we ontvangen van uw bank via onze partner CodaBox, alle transacties van verschillende rekeningen dienen aanwezig te zijn in de CODA bestanden die we ontvangen. Ontbreken er rekeningen? Gelieve onmiddellijk contact op te nemen met uw boekhouder of contact persoon bij Codabox.

Polo Team Merk Stijlvolle Marine Takki Jassen Tom Tailor Dames MqzSpUV

 

Voor meer informatie neem contact op met ons via de pagina: contacteer ons.

Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2 Disruptor Zwart Fila Schoenen S Low Heren nl KopenBeslist EH9YI2DW
Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2 Jurken Kwastje Latin Organza Spandex Prestatie Dames Mouwloos Dans W9EIDH2