Shop Jurkenamp; KopenC Jumpsuits Dames amp;a Online w8Nm0vn
Up 2 Date Shop Jurkenamp; KopenC Jumpsuits Dames amp;a Online w8Nm0vn

Maandag 19 november 2018 - 16:31 uur

Tekashi 6ix9ine is zondagavond gearresteerd in New York City. Dat meldt TMZIcy DamesAdicolor Rood So Schoenen Superstar Adidas 1lc3FTuKJ. Ook zijn ex-manager Shottie (Kifano Jordan) en hun zakenpartners Crippy (Faheem Walker) en Ish (Jensel Butler) werden gearresteerd. 

Verdacht

Alle vier de mannen worden verdacht van afpersing en bezit van vuurwapens. Het onderzoek werd door de New York Politie en het Bureau voor Alcohol, Tabak, Vuurwapens en Explosieven uitgevoerd in opdracht van het Amerikaanse Openbaar Ministerie. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ONTSLAGEN

Daniel Hernandez, zoals de rapper eigenlijk heet, ontsloeg deze week nog zijn hele team, zo liet hij op Instagram weten.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Shop Jurkenamp; KopenC Jumpsuits Dames amp;a Online w8Nm0vn

 

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39770-6ix9ine-en-zijn-voormalig-manager-gearresteerd"}